Nationaal Congres Citymarketing

Het Nationaal Congres Citymarketing is dé plek waar toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland ons inspireren en waar de ontwikkelingen van de toekomst worden geagendeerd. Alle partijen die betrokken of geïnteresseerd zijn in citymarketing komen er bij elkaar. Van marketeer tot student, van politicus tot instelling. Tijdens dit jaarlijkse congres wordt de Nationale Citymarketing Trofee uitgereikt aan “de beste citymarketing gemeente(n) van Nederland” van het afgelopen jaar.

Nationaal Congres Citymarketing verschuift naar 2021!

Het bestuur van het Netwerk Citymarketing Nederland heeft besloten om het Nationaal Congres Citymarketing in 2020 niet door te laten gaan en ook niet te verplaatsen naar een tijdstip later in 2020. Er zijn te veel onzekere factoren die een verplaatsing naar het najaar in de weg staan.

Het goede nieuws is, dat Almere ook in 2021 als gaststad wil optreden. Het Nationaal Congres Citymarketing zal volgend jaar op maandag 7 juni 2021 plaatsvinden. 

Blijf op de hoogte

Terugblik 2019

Het Nationaal Congres Citymarketing beleefde in 2019 haar 12e editie in de voortreffelijke gaststad Eindhoven en het was een bijzondere. De samenvoeging van het Nationaal Congres Citymarketing met de Dag van de Citymarketing maakt Netwerk Citymarketing Nederland voortaan de trotse afzender van het belangrijkste vakcongres en de voornaamste vakprijs op het gebied van citymarketing. Een congres dat in het teken stond van transformatie en liet zien dat citymarketing veel meer is dan toerisme alleen.

Bekijk een impressie