Congres

Nationaal Congres Citymarketing verschuift naar 2021!

Het bestuur van het Netwerk Citymarketing Nederland heeft besloten om het Nationaal Congres Citymarketing in 2020 niet door te laten gaan en ook niet te verplaatsen naar een tijdstip later in 2020. Er zijn te veel onzekere factoren die een verplaatsing naar het najaar in de weg staan.

Het goede nieuws is, dat Almere ook in 2021 als gaststad wil optreden. Het Nationaal Congres Citymarketing zal volgend jaar op maandag 7 juni 2021 plaatsvinden. 

Blijf op de hoogte

Gaststad Almere: misschien wel de snelst veranderende stad van Nederland!

Geopolitieke verschuiving, klimaatzorgen en disruptieve technologie; hoe is het gesteld met het concurrentievermogen van steden in deze snel veranderende wereld? Het rapport Demand and Disruption in Global Cities, 2019 geeft aan hoe meer dan 500 steden omgaan met de uitdagingen en of ze daarin succesvol zijn. Almere is op hun Nederlandse lijst vorig jaar 12 plaatsen gestegen van 18 naar 6. De perfecte stad om het Nationaal Congres Citymarketing te hosten!

Meer over Almere Citymarketing

Terugblik

Het Nationaal Congres Citymarketing (NCC) beleefde in 2019 haar 12e editie in de voortreffelijke gaststad Eindhoven en het was een bijzondere. De samenvoeging van het NCC met de Dag van de Citymarketing maakt Netwerk Citymarketing Nederland voortaan de trotse afzender van het belangrijkste vakcongres en de voornaamste vakprijs op het gebied van citymarketing. Een congres dat in het teken stond van transformatie en liet zien dat citymarketing veel meer is dan toerisme alleen.

Bekijk een impressie