Nationale Citymarketing Trofee

De Nationale Citymarketing Trofee is een onderdeel van Netwerk Citymarketing Nederland en wordt jaarlijks uitgereikt aan “de beste citymarketing gemeente van Nederland” van het afgelopen jaar. Deze prestigieuze trofee wordt uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Citymarketing dat in 2022 in Almere plaatsvindt. De inzendingen worden beoordeeld door een vakjury en toegekend binnen de categorie tot 100.000 en 100.000 plus inwoners.

Het winnen van deze prestigieuze vakprijs is een beloning voor een stad die de afgelopen 10 jaar intensief heeft samengewerkt. Wij zien deze prijs dan ook vooral als een erkenning voor de brede inzet van al onze stadspartners.

Leiden Marketing

Winnaars 2019

Ontmoet de juryleden

Als je de Nationale Citymarketing Trofee wint, dan levert het je veel pr op voor jouw gemeente en natuurlijk erkenning voor je inspanningen van collega's, relaties en vakgenoten. Benieuwd wie de winnaars waren van de vorige editie en vooral waaróm zij gewonnnen hebben?

Winnaars en juryrapport 2019

Vanuit een economische uitdaging is een strategie gekozen die al enkele jaren consequent door citymarketing in de gemeente Bergen op Zoom wordt uitgevoerd. Wij zijn blij op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan positieve resultaten in de stad.

Citymarketing Bergen op Zoom