Vaste partners

Netwerk Citymarketing Nederland werkt samen met haar partners aan verdere professionalisering van het vakgebied citymarketing. Wederzijdse versterking en onafhankelijke kennis en advies zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten. Onze partners spelen daarin een belangrijke rol en hebben zich als vaste partner aan het netwerk verbonden.

We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe partners die van toegevoegde waarde zijn voor het netwerk. Heb je interesse in een partnership? Neem dan contact op met ons bestuurslid Ruurt van der Wel via 06 1153 8695.

Insiders

Een perfecte combinatie van creativiteit, data en techniek. Insiders is gespecialiseerd in online destinatiemarketing. Insiders biedt online strategie- & merkcreatietrajecten voor bestemmingen, websites &  toeristische databases en campagnes voor het aantrekken van de juiste bezoeker, op het juiste moment naar de juiste plaats.

Website Insiders

DPG Media

DPG Media is het grootste mediahuis van Nederland. Met 1200 journalisten die dagelijks werken aan kwaliteitsnieuws. Op papier in krant en magazine, via web en app via tablet en smartphone. In tekst, beeld, geluid en video. DPG Media is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, radio en websites. Merken die je kunt vertrouwen. Ook als het gaat om bereikcijfers en views.

Website DPG Media