We organiseren bijeenkomsten

Elkaar ontmoeten

Jaarlijks bieden we je drie tot vier themabijeenkomsten én een vakdag met meestal een autoriteit uit binnen- of buitenland. De bijeenkomsten hebben vaak een actueel thema. Naast kennisoverdracht bieden onze bijeenkomsten je een uitstekend platform om je vakgenoten persoonlijk en ongedwongen te ontmoeten.

Neem een kijkje in onze agenda!

De bijeenkomsten die wij organiseren kunnen  bijvoorbeeld gaan over financiering, de basisvaardigheden van citymarketing, grote evenementen maar ook over de transformatie van steden.

WE ONDERSCHEIDEN

Het meest inspirerende voorbeeld in het vakgebied krijgt jaarlijks de Nationale City- en Regiomarketing Trofee uitgereikt. Daarnaast reiken we sinds 2024 ook de City- en Regiomarketing Innovatie Award uit. De prijzen worden toegekend door een vakkundige jury en uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Citymarketing. 

Meer informatie over de trofee

WE VERBINDEN

Omdat kennis en inspiratie zich niet laat beperken tot een vast moment, gaat de interactie altijd door via ons Linkedin-netwerk. Je bent er deel van, het meest vooruitstrevende netwerk in Nederland op het gebied van citymarketing en –branding.

Aanmelden voor de nieuwsbrief