Programma Nationaal Congres Citymarketing 2022

Wat betekent de veranderende stad voor citymarketing én wat betekent citymarketing voor de veranderende stad?

4 redenen waarom je dit jaar het Nationaal Congres Citymarketing absoluut niet mag missen!

  1. Het thema De veranderende stad staat hoog op de agenda, maar wat betekent dit voor jou als citymarketeer en hoe ga je om met deze verandering? Inspiratie van topsprekers. Hieronder vind je de eerste!
  2. Hoe verging het jouw vakgenoten tijdens de afgelopen complexe jaren waarin corona een prominente rol speelde. Wij zetten opvallende initiatieven op een bijzondere wijze in de schijnwerpers.
  3. Bijpraten, ervaringen uitwisselen en lekker ongedwongen genieten van het persoonlijk contact tijdens de lunch en borrel
  4. En natuurlijk een bezoek aan de Floriade!

Datum
Maandag 16 mei 2022

Programma

10.00    Floriade Expo open.
10.30   Inloop.
11.00    Welkom door moderator Hanneke de Korte & voorzitter Martijn Bulthuis.
11.10   Interview met Hans Bakker, directeur Floriade & Nik Smit, directeur Almere City Marketing over de achtergrond van de Floriade en meerwaarde voor citymarketing.
11.25   Keynote Floris Alkemade, ex rijksbouwmeester, stedenbouwkundig ontwerper en architect
12.10   Bijzondere citymarketinginitiatieven gestart in coronatijd in de spotlights. Een panel van 3 collega's uit het vak geeft aan de hand van 3 filmpjes zijn visie op 3 initiatieven die in coronatijd zijn ontstaan. Het panel bestaat uit Evelyn Borgsteijn, Peter Kentie en Martijn Bulthuis.
12.40   Lunch.
13.40   Keynote Sebastian Zenker, professor Copenhagen Business School.
14.25   Interactieve sessie met panel van citymarketing professionals over de relatie tussen citymarketing en de veranderende stad met een reflectie op beide keynotes. Het panel bestaat uit Claudi Groot Koerkamp, Carlijn Leenders en Leontien Mees aangevuld met Gerben Baaij als tweede moderator en Martin Boisen als expert.
15.00   Netwerkborrel.
16.30   Einde en bezoek Floriade op eigen gelegenheid.
19.00   Sluiting Floriade.

Locatie
Floriade Expo in Almere (plan i.v.m. afstand je aankomsttijd een half uur voor aanvang in, zowel met OV als eigen vervoer)

Investering
Jouw investering bedraagt € 250,- inclusief toegang Floriade (excl. BTW en € 10,99 servicekosten). Speciaal tarief voor studenten.


Onze grote dank gaat uit naar gaststad en partner Almere City Marketing die het mogelijk maakt om het Nationaal Congres Citymarketing 2022 op een unieke locatie te organiseren!