Offensief duurzaam herstel

| NBTC Holland

Herstelaanpak en #HierMoetJeZijn in de media

Op 4 juni is #HierMoetJeZijn geïntroduceerd aan de landelijke media. Onder dit motto wil de toeristische sector Nederlanders inspireren voor een veilige vakantie in Nederland. Met een variant op deze voorlichtingscampagne willen we ook toeristen uit Duitsland en België bereiken. ´Hier moet je zijn´ kwam onder andere ter sprake in nieuwsartikelen van de NOSBNNVARA en de TelegraafOok lichtte Jos Vranken de herstelaanpak en #HierMoetJeZijn verder toe op BNR Nieuwsradio en NPO Radio 1. Meer achtergrond over de herstelaanpak? Lees het interview tussen NRIT en Jos Vranken terug.
 

Naast redactionele aandacht hebben er ook drie advertenties in de Volkskrant, het NRC en het Financieel Dagblad gestaan. In totaal hebben wij hier zo’n 1.8 miljoen lezers mee bereikt. Ook op social media wordt er veel aandacht besteed. Er zijn inmiddels meer dan 1.000 foto's geplaatst op Instagram met #HierMoetJeZijn. 
 

Maak gebruik van #HierMoetJeZijn 

De ´Hier moet je zijn´ beweging is er voor iedereen in de toeristische sector. Daarom is er een toolkit gelanceerd die inzicht geeft in de mogelijkheden om aan te haken op deze beweging. In de toolkit staat onder andere uitgebreide informatie over de beweging, downloadbare logo´s en de brandguide. Daarnaast vind je hier een wekelijkse update met campagneresultaten, uitgebrachte persberichten en publicaties in de media. Momenteel maken al ruim 60 Nederlandse organisaties gebruik van deze toolkit. Benieuwd naar de toolkit? Aanmelden kan door een mail te sturen naar hiermoetjezijn@holland.com, de toegang naar de toolkit wordt dan vrijgegeven via een directe link per mail. Doe je mee? 

Informatieve sessies #HierMoetJeZijn

Wij nodigen u graag uit voor een informatieve online sessie over het initiatief ‘Hier moet je zijn’.  Het is een interactieve sessie van een uur, waarbij we uitgebreid toelichting geven over de beweging ‘Hier moet je zijn’ en het gebruik van de toolkit. De sessie vindt plaats op donderdag 18 juni van 11.00 – 12.00 uur. U kunt zich aanmelden voor één van de sessies door een mail te sturen naar Mirjam van Santen. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een link voor de sessie die via Microsoft Teams gehouden zal worden.