Er zit muziek in ons nieuwe bestuurslid

| Netwerk Citymarketing Nederland

We zijn erg blij met de toetreding van Marc Meeuwis als nieuw bestuurslid van het netwerk. En Marc brengt letterlijk muziek met zich mee! 

Door alle hits, optredens en unieke projecten met zijn broer Guus Meeuwis en de band is zijn liefde voor marketing gegroeid. Deze ervaring zet hij in als Directeur bij Citymarketing Tilburg én Bestuurslid van Netwerk Citymarketing Nederland.

 

"Mijn naam is Marc Meeuwis en ik ben opgegroeid in Brabant en Limburg. Ik ben getrouwd met Janneke en heb 3 kinderen: Willem, Janske en Lena.

Na mijn VWO diploma ben ik rechten gaan studeren in Tilburg. Ik ben in 1996 afgestudeerd als Fiscaal jurist, maar tijdens mijn studententijd ben ik ook in de muziek beland. Samen met mijn broer Guus Meeuwis en nog 4 andere vrienden van onze studentenvereniging scoorden we in 1995 een grote hit in Nederland en Belgie met “het is een nacht”. Vanaf dat moment ben ik ook actief op het podium. Inmiddels al ruim 27 jaar. Door alle hits, optredens in clubs, theaters en stadions en unieke projecten met Guus en de band is mijn liefde voor marketing gegroeid. Ik heb veel georganiseerd op muziekgebied en veel geadviseerd hierover met altijd een grote marketing insteek als succesfactor.

Ook na mijn studententijd ben ik in Tilburg blijven wonen, heb er een ruim netwerk opgebouwd en eind 2016 is mij gevraagd om citymarketing directeur te worden in Tilburg. Op 1 januari 2017 gestart, samen met een fijn team van marketeers. Tilburg is een stad in transitie en daardoor is het levendig en hip. We hebben een duidelijke visie op het merk Tilburg en dat maakt het werken prettig.

Ook het vakgebied citymarketing is in transitie. Met mijn ervaring lever ik daarom graag een bijdrage aan Netwerk Citymarketing Nederland. Ik kijk ernaar uit om je tijdens één van onze bijeenkomsten in 2023 te ontmoeten!"

Marc Meeuwis

Wij hebben in 2022 afscheid genomen van onze voorzitter Martijn Bulthuis en onze secretaris Gré Beekers. Zij hebben zich jarenlang belangeloos ingezet voor het Netwerk Citymarketing Nederland en het vakgebied citymarketing. Zij hebben met veel energie het netwerk gebracht tot waar we nu staan. Dat biedt een mooi uitgangspunt voor de huidige en nieuwe bestuursleden om het netwerk verder vorm en inhoud te geven.