Een kijkje in de keuken van steden <100.000 inwoners

Wat kunnen we leren van de citymarketingorganisatie achter een kleinere stad of regio. Wat is haar strategie en wat zijn haar uitdagingen? Nut, noodzaak, uitdagingen en kansen. Kijk mee in de keuken van steden & regio's tot 100.000 inwoners.

  donderdag 1 februari 13:30 - 17:00

  Het Wennekerpand, Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam

Een kijkje in de keuken van ... steden <100.000 inwoners

Ben je nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van kleine steden & regio's? Kom dan naar ons evenement "Een kijkje in de keuken van ... steden <100.000 inwoners"! Op donderdag 1 februari 2024 om 13:30 uur verwelkomen we je graag in Schiedam.

Tijdens dit evenement krijg je de unieke kans om meer te weten te komen over de uitdagingen en successen van steden en regio's met minder dan 100.000 inwoners. We delen hun ambities, strategie en praktijkervaringen. Ontdek hoe deze steden/regio's hun eigen identiteit behouden, innovatieve oplossingen vinden en een bruisende gemeenschap creëren.

Of je nu een citymarketeer bent van een kleine stad of regio, een beleidsmaker, een bestuurder of gewoon geïnteresseerd bent in citymarketing, dit evenement biedt waardevolle inzichten, interactie en inspiratie. Kom langs en laat je verrassen door de veerkracht en creativiteit van deze steden en regio's!

Wie staan er in de keuken?

Harrie Dechering, Directeur van Schiedam Partners en winnaar van de Nationale Citymarketing Trofee 2023 en als kwartiermaker van veel (kleine) steden kan Richard Stomp. The Wow Project als geen ander vertellen wat de uitdagingen en kansen van kleine steden en CMO's zijn. Ruurt van der Wel, bestuurslid van Netwerk Citymarketing modereert deze middag en heeft als directeur van Eilandmarketing Schouwen-Duivenland zelf ook de nodige kennis over het onderwerp.

Programma

14.00   

Welkom

14.10

Harrie Dechering, directeur Schiedam en Partners

14.40

Twee verschillende stadswandelingen, gebaseerd op merk- en gebiedsontwikkeling

15.30

Richard Stomp, kwartiermaker voor CMO’s, over de kansen en valkuilen voor kleinere steden en regio’s

16.00

Panel met Harrie Dechering, Richard Stomp en Sandra Versteegen (directeur Roosendaal Citymarketing) & ruime gelegenheid voor het stellen van vragen

16.30

Borrel op z'n Schiedams

De investering bedraagt € 95,- excl. BTW en servicekosten.