DE TOEKOMST VAN DE CITYMARKETING | Wat zijn de komende jaren de grootste uitdagingen voor de sector?

Waar liggen nu eigenlijk de grootste uitdagingen op het gebied van citymarketing? Welke praktische handvatten of aanpak zien we om daar concreet mee aan de slag te gaan? Ontmoet vakgenoten en ga geïnspireerd weer naar huis!

  dinsdag 6 juli 13:00 - 17:00

  Kies zelf je locatie, Dordrecht, 's-Hertogenbosch, Leiden en Utrecht

We kunnen net als jullie niet wachten om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten.

Op 6 juli organiseren we daarom een hybride bijeenkomst. Vier groepen gaan op locatie in Leiden, Utrecht, 's-Hertogenbosch en Dordrecht met elkaar het gesprek aan. De groepen zijn onderling met elkaar verbonden via de ons sinds 2020 zo bekende digitale middelen, maar die spelen niet meer alleen de communicatie-hoofdrol. We starten nog rustig, met maximaal 10 personen per locatie.

De hamvraag. Waar liggen nu eigenlijk de grootste uitdagingen op het gebied van citymarketing? Dat kunnen thema’s zijn als gevolg van corona, maar ook onderwerpen die vóór corona al relevant waren en dat nog steeds zijn. Hoe denken de teams in Dordrecht, Leiden, 's-Hertogenbosch en Utrecht daarover? Welke praktische handvatten of aanpak zien we om daar concreet mee aan de slag te gaan?

We gebruiken daarbij het nieuwe instrument ‘Ideeënsport’, dat helpt om op een creatieve manier in korte tijd veel ideeën en oplossingsrichtingen te verzinnen.

Ontmoet vakgenoten, ga aan de slag met de toekomst van de citymarketing en thema's als financiering, data, lange termijn denken of tweedeling en ga geïnspireerd weer naar huis. Dat alles onder de energieke leiding van Richard Stomp.


Programma

13.00 uur Inloop

13.30 uur Creatief aan de slag in verschillende sessies

16.30 uur Eindelijk weer een borrel!

17.30 uur Einde

Deze bijeenkomst komt tot stand vanuit een mooie samenwerking. Met dank aan Richard Stomp voor het begeleiden van deze sessie vanuit Ideeënsport. Lees ook zijn inspirerende blog op onze site!  

We nemen de Coronarichtlijnen in acht. Daarom zijn er maar maximaal 10 plaatsen per locatie beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Jouw investering bedraagt € 75,- excl. BTW en administratiekosten.