Kijkje in de keuken van Almere City Marketing

Nieuw! Een kijkje in de keuken van... Almere City Marketing. Over de brede opdracht, sub opdrachten, centrum-, woon en studentenmarketing, culturele en toeristische marketing, evenementen en de evenementenprijs. En lekker interactief!

  maandag 13 november 13:30 - 17:00

  Leonardo Hotel, Koetsierbaan 2, Almere

Uit onze enquête kwam naar voren dat veel citymarketeers graag een kijkje nemen in de keuken van een collega citymarketing organisatie. Dat kunnen we ons goed voorstellen, want zo'n kans komt niet dagelijks voorbij maar is wel ontzettend leerzaam. Daarom organiseren wij de eerste editie van Een kijkje in de keuken van... 

En er valt heel wat te leren bij Almere City Marketing. Een sneak preview over wat je te wachten staat vind je bij Wat doen wij. Maar op 13 november gaan we een stap verder. Denk aan:

  • Brede opdracht en sub opdrachten.
  • Centrummarketing, culturele marketing, toeristische marketing, woonmarketing en studentenmarketing
  • Evenementen en de evenementenprijs (wat leerden zij bijvoorbeeld van de Floriade)
  • Uitdagingen 

Maar ook veel interactie. Dit is jouw kans. Vraag de hemd van het lijf aan Almere City Marketing. Dat doen ze ook bij jou en je collega citymarketeers. Een win win situatie dus!

De koffie staat klaar om 13.00 uur en rond 16.00 uur ronden we af, zodat je nog lekker de gelegenheid hebt om na te praten. De investering bedraagt € 75,- excl. BTW en servicekosten. Aanmelden kan al, maar we houden het aantal deelnemers beperkt. Dus wacht zeker niet te lang!