Met dank aan de vele inzendingen heeft de selectiecommissie van de Netwerk Citymarketing Award 5 genomineerden gekozen. De genomineerden hebben met hun inzending aangetoond dat zij het afgelopen jaar een significante bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied citymarketing hebben geleverd. De genomineerden zijn:

Gemeente Den Bosch
Jheronimus Bosch 500 jaar, ‘gezamenlijk gastvrij’
https://www.youtube.com/watch?v=QWkqAqvEiz8

Leiden Marketing
Leiden stad van ontdekkingen/campagne T-Rex ontdekt
https://www.youtube.com/watch?v=9hXh0CD3od8

Bureau Citybranding / CommunicatieLab gemeente Den Haag
Merkboek Den Haag
http://www.merkdenhaag.nl

Marketing Groningen
Wintercampagne Bowie 2015
https://citytrip.groningen.nl/commercial

Citymarketing Ede
Ede kiest voor Food: van zaadje tot appelboom die nu vrucht gaat dragen
www.food-unplugged.com

De onafhankelijke jury zal de komende maand een oordeel vellen. Criteria die bij de beoordeling daarvan een rol spelen zijn effectiviteit, vernieuwing en kwaliteit. De winnaar moet vooral een zichtbare bijdrage aan het vakgebied hebben geleverd.

De juryprijs wordt op 14 februari uitgereikt door juryvoorzitter Dr. Erik Braun, senior onderzoeker en docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Overige juryleden zijn Dr. Robert Govers, Dr. Ward Rennen, Martin Boisen, Richard Stomp en Gré Beekers.

Naast de juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. De genomineerden zijn gevraagd om hiervoor een korte presentatie voor te bereiden, waarop de deelnemers van de Dag van de Citymarketing kunnen stemmen.

Dag van de Citymarketing
Op 14 februari aanstaande vindt bij 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de zevende Dag van de Citymarketing plaats, de vakdag van professionals voor professionals. Meer informatie en aanmelden https://585d2391d03f9.momice.events/